Zakelijk

Een passende vergaderlocatie vinden op een mooie locatie in Nederland is niet altijd eenvoudig. Wat dacht je van vergaderen op één van de mooiste plekjes in het groen nabij Almere? Op stadslandgoed de Kemphaan vind je Familie- en pannenkoekenrestaurant de Kemphaan. Een ideale vergader- of evenementenlocatie. Gelegen in het groen en voorzien van alle moderne gemakken waan je je hier echt even weg. Gelegen tussen de A-6 en A-27, dus makkelijk bereikbaar en met gratis parkeerplaatsen, is dit misschien wel jullie ideale plek voor een dagje weg van kantoor. Wij bieden ruimte tot 175 deelnemers voor diverse zakelijke arrangementen.

Vergaderen

Je kunt bij ons terecht voor diverse vergaderarrangementen, beginnend bij een dagdeel tot een hele dag inclusief activiteit en diner. Heb je liever een arrangement op maat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Lunch

Ons restaurant biedt de mogelijkheid voor diverse lunch mogelijkheden. Wil je à la carte lunchen of gebruikmaken van één van onze uitgebreide buffetten? Bekijk hier alle opties.

Diner

In ons restaurant kun je uit diverse diner opties kiezen. Denk een aan ons BBQ-buffet of een buffet dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Liever een à la carte diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Zakelijk